Bedankt voor het invullen van het offerte formulier.
Er is iets fout gegaan, heb je alle velden ingevuld?
Annemiek Spoor
Annemiek Spoor
15. December, 2023.
Dak123 "Dakdekker van topkwaliteit! De diensten van deze professional hebben mijn verwachtingen overtroffen. Vanaf het eerste contact was de communicatie helder en transparant. Het team leverde niet alleen snel resultaat, maar ook van uitstekende kwaliteit. Hun vakmanschap en toewijding aan klanttevredenheid maken deze dakdekker een absolute aanrader. Betrouwbaar, efficiënt en met oog voor detail – precies wat je zoekt in een dakdekker."
Terrence H
Terrence H
5. November, 2023.
Ons volledige dak laten vernieuwen met nieuwe folie, panlatten en dakpannen. Platte daken volledig vernieuwd met bitumen en zinken afwerking. Zeer vriendelijk personeel onder leiding van vakman Rik.
Bart van Beek
Bart van Beek
3. November, 2023.
Perfect uitgevoerde werkzaamheden door Dak123. Zink dakgoot maatwerk en kilgoot aangepakt.
Lot
Lot
27. Oktober, 2023.
Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Toen het probleem met ons dak toch wat groter bleek dan vooraf bekend, bleven ze net zo lang totdat het opgelost was.
Cindy
Cindy
25. Oktober, 2023.
Prettige en professionele dakdekker. Hebben panlatten vervangen, folie en nieuwe pannen gelegd. Er wordt met je mee gedacht. Doordat het dak vóór het opmaken van de offerte ook echt nagelopen wordt zijn er geen verrassingen tijdens de uitvoering. Een aanrader.
Robert Veenendaal
Robert Veenendaal
23. Oktober, 2023.
Dak123 is, in het traject voor de werkzaamheden, zeer responsief bij vragen over de gang van zaken. We hadden een krappe deadline voor de uitvoerdatum, welke door Dak123 werd waargemaakt. Het geleverde werk, gevelbekleding van Keralit, is naar alle tevredenheid afgerond. Ondanks het zeer slechte weer, bleven de monteurs vrolijk en aan het werk. Bij een volgende klus, zal ik zeker weer van Dak123 gebruik maken.
Inge Valk
Inge Valk
13. Oktober, 2023.
Kan niet anders zeggen dan VAKWERK! Denken met je mee, nette en duidelijk offerte. Vriendelijke mannen, net werk en alles ook weer netjes opgeruimd en dat met deze regen.
Peter de Goede
Peter de Goede
9. Oktober, 2023.
Goed advies vooraf en goede service. We zijn heel tevreden ook over extra vragen en werkzaamheden tijdens de klus. Monteurs weten echt waar ze het over hebben. Moderne technieken en materialen.
Marion Rotteveel
Marion Rotteveel
4. Oktober, 2023.
Prima werk geleverd. Goede adviezen. Betrouwbaar.
Sjef Bexkens
Sjef Bexkens
1. Oktober, 2023.
Ik kan alleen maar zeggen dat ik super tevreden ben. Vriendelijke mannen, goede planning, hard gewerkt en alles netjes opgeruimd. Denken ook goed mee en communiceren goed.

24/7 bereikbaar

Spoedservice is binnen 24 uur ter plaatsen!

Kom direct in contact: 0850 602 510