24/7 BEREIKBAAR

BEL DIRECT: 0850 602 510

24/7 BEREIKBAAR

BEL DIRECT: 0850 602 510

Keralit laten plaatsen

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf om keralit te laten plaatsen? Dan bent u bij Dak123 aan het juiste adres. Wij hebben een team van vakmensen voor u klaarstaan die zich gespecialiseerd hebben in de uitvoer van alle soorten dakwerkzaamheden. Wij werken hierbij uitsluitend met materialen die van een hoogstaande kwaliteit zijn. We maken onder andere veelvuldig gebruik van onderdelen van Keralit. Dit is wat ons betreft een van de beste materialen om te gebruiken voor gevel- en dakrandpanelen. Dak123 is dan ook een uitstekend adres om Keralit te laten plaatsen.

Wat is Keralit?

Keralit is een kunststofsoort die veelvuldig wordt gebruikt voor gevel- en dakrandpanelen. Het is een zeer duurzaam- en milieuvriendelijk materiaal dat vervaardigd is uit gerecyclede materialen. Het is een materiaal dat veel in de bouw wordt toegepast als alternatief voor hout. Deze keuze wordt gemaakt omdat Keralit een zeer stijf- en hard materiaal is en veel duurzame karakteristieke eigenschappen heeft.

Waarvoor wordt Keralit gebruikt? 

Keralit is zeer multifunctioneel- en breed inzetbaar. Onze vakmensen adviseren het gebruik van Keralit bij het laten plaatsen of vervangen van onder andere dakkapellen, dakranden, boeidelen of gootafwerkingen. Het materiaal is in een grote diversiteit aan kleurstellingen verkrijgbaar. Voor iedere wens op dit gebied is er wel een passende invulling te vinden.

Voordelen van plaatsing van Keralit

Er zijn veel voordelen te benoemen van plaatsing van Keralit. Gezien het feit dat dit zeer hard materiaal is, is Keralit ongevoelig voor kromtrekking als gevolg van temperatuur invloeden. Het materiaal werkt dus niet. Daarnaast wordt Keralit voorzien van een toplaag. Hiermee wordt de aantasting van schimmels, bacteriën en het ontstaan van andere rottingsprocessen voorkomen. Een ander groot voordeel van plaatsing van Keralit is dat het materiaal onderhoudsarm is. Buiten wat schoonmaakwerkzaamheden heeft Keralit een zeer beperkte onderhoudsbehoefte. Wat ons betreft is de investering in een Keralit dakkapel of andere dak voorziening van dit materiaal een uitstekende keuze.

Dak123 voor plaatsing Keralit materialen

Heeft u interesse in meer informatie of persoonlijk advies over de plaatsing van Keralit materialen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag persoonlijk over het gebruik van Keralit. Dak123 neemt opdrachten aan van zowel professionele- als particuliere opdrachtgevers in heel Nederland. U kunt ons benaderen voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Bel mij terug

Onze adviseurs bellen z.s.m. terug voor een vrijblijvend advies.

Bedankt voor uw bericht.
Er is iets fout gegaan. Zijn alle velden correct ingevuld?
Clemens van Os
Clemens van Os
30. Mei, 2022.
Duidelijk en vriendelijk contact.
Jikke Rabou
Jikke Rabou
9. Mei, 2022.
Regelen vooraf alles netjes, zijn mooi optijd en vriendelijk personeel. Dak123 is een fijn bedrijf met goede service. Alles perfect afgeleverd en het ziet er weer prachtig uit! Wij zijn helemaal tevreden en raden dak123 zeker aan.
TheKawasaki58
TheKawasaki58
4. Mei, 2022.

24/7 bereikbaar

Spoedservice is binnen 24 uur ter plaatsen!

Kom direct in contact: 0850 602 510