24/7 BEREIKBAAR

BEL DIRECT: 0850 602 510

24/7 BEREIKBAAR

BEL DIRECT: 0850 602 510

Dakinspectie laten uitvoeren

Het dak van uw woning biedt u bescherming tegen alle (soms zelfs extreme) weersomstandigheden. Het is dus belangrijk om een goed dak boven uw hoofd te hebben. Deze garantie heeft u echter alleen als u de benodigde zorg aan het dak geeft. Dit doet u onder andere door periodiek een dakinspectie te laten uitvoeren. Hiervoor kunt u uitstekend gebruik maken van de lange ervaring en uitstekende vakkennis van dak123. Wij zijn gespecialiseerd in de uitvoer van een grote diversiteit aan dakwerkzaamheden waaronder de uitvoer van een dakinspectie.

Waarom is de uitvoer van een dakinspectie van belang?

De uitvoer van een dakinspectie is van groot belang omdat het dak van uw huis een belangrijke beschermende waarde biedt. Het probleem is echter dat het lastig is om van een afstand (vanaf beneden) te bepalen wat de staat van u dak is. In veel gevallen heeft u hier niet direct zicht op, mede omdat de dakpannen een deel van de structuur van het dak uit het zicht ontneemt. Doordat het dak blootgesteld wordt aan alle weersinvloeden die we kennen, is het niet verstandig om er van uit te gaan dat het dak in goede staat is. Zelfs daken van de beste kwaliteit kunnen gebreken vertonen. Daarom is het zeer verstandig om de uitvoer van een dakinspectie aan een gespecialiseerd bedrijf zoals Dak123 over te laten. U bent van harte welkom om gebruik te maken van onze lange ervaring en uitstekende vakkennis met betrekking tot dakwerkzaamheden. Onze VCA gecertificeerde medewerkers kunnen deze werkzaamheden op een veilige manier voor u uitvoeren.

Voornaamste aandachtspunten bij dakinspecties

Onze medewerkers hebben een groot aantal aandachtspunten bij de uitvoer van dakinspecties. Een van de voornaamste punten waar we onze aandacht op vestigen bij dakinspecties is de staat van de dakbedekking. We kijken naar eventuele stormschade, verschoven- of gebroken dakpannen en de slijtage hiervan. Bij platte daken kijken we uiteraard naar scheurtjes of slijtage in de dakbedekking. Daarnaast controleren we de staat van de nokvorst en de kantpannen. Andere voorname aandachtspunten bij dakinspecties zijn uiteraard de staat van de schoorsteen, de dakgoten, de dakramen, dakkapellen en eventuele zonnepanelen. Uiteraard is de houtconstructie ook een belangrijk aandachtspunt bij dakinspecties. Deze houten balken kunnen immers gaan rotten, schimmelen of dusdanig verouderd zijn dat ze de dakbedekking niet meer kunnen dragen.

Belangrijkste voordelen van het laten uitvoeren van een professionele dakinspectie

Het belangrijkste voordeel van het laten uitvoeren van een professionele dakinspectie is dat u verzekerd bent dat uw dak in een goede conditie is. Daarnaast kunt u het laten uitvoeren van een dakinspectie door een gespecialiseerd bedrijf zien als een investering. Als u deze inspectie periodiek laat uitvoeren, zorgt u ervoor dat eventuele problemen snel gesignaleerd worden. Hiermee kan in veel gevallen veel (financiële) schade als gevolg door grote gebreken worden voorkomen. Aan het laten repareren van kleine gebreken zijn aanzienlijk minder kosten verbonden dan het oplossen van problemen aan het dak die al meer vergevorderd zijn.

Dak123 om periodiek een inspectie van uw dak te laten uitvoeren

U kunt gebruik maken van de diensten van Dak123 om periodiek een inspectie van uw dak te laten uitvoeren. Na de inspectieronde zullen we u uitgebreid informeren over onze bevindingen. Eventuele kleine gebreken kunnen we in overleg met u direct oplossen. Mochten er grotere werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, zullen we uiteraard met u meedenken hoe we dit het beste aan kunnen pakken. Dak123 bestaat immers uit een team van vakspecialisten die graag het verschil maken. Dit doen we niet alleen door het leveren van vakmanschap maar ook door u een perfecte service aan te bieden.

Heeft u interesse om vrijblijvend te bespreken wat we voor u kunnen betekenen met betrekking tot de uitvoer van dakinspectie? Neem dan gerust contact met ons op. We nemen graag door hoe wij in uw wensen kunnen voorzien. Uiteraard behoort het tot de mogelijkheden om dakinspectie te laten uitvoeren in combinatie met andere (onderhouds) werkzaamheden zoals dakreiniging. Dak123 neemt opdrachten aan van zowel particuliere- als professionele opdrachtgevers door heel Nederland.

Bel mij terug

Onze adviseurs bellen z.s.m. terug voor een vrijblijvend advies.

Bedankt voor uw bericht.
Er is iets fout gegaan. Zijn alle velden correct ingevuld?

24/7 bereikbaar

Spoedservice is binnen 24 uur ter plaatsen!

Kom direct in contact: 0850 602 510