24/7 BEREIKBAAR

BEL DIRECT: 0850 602 510

24/7 BEREIKBAAR

BEL DIRECT: 0850 602 510

Dakreiniging laten verzorgen

Het intensief laten reinigen van het dak heeft meerdere voordelen. Het meest zichtbare voordeel van dakreiniging is dat het dak van de woning een mooie frisse uitstraling krijgt. Het belangrijkste voordeel is echter dat u door het dak te laten reinigen ervoor zorgt dat het dak een langere tijd in betere conditie blijft. Heeft u interesse om dakreiniging te laten verzorgen? Dan bent u bij Dak123 aan het juiste adres. Wij zorgen voor dakreiniging van letterlijk en figuurlijk het hoogste niveau.

Het belang om het dak van uw woning te laten reinigen

Het belang om het dak van uw woning te laten reinigen is groot. Dit is eenvoudig uit te leggen. Uw dak zorgt voor een beschermende waarde tegen alle (soms extreme) weersomstandigheden. Op het moment dat een dak mankementen gaat vertonen, zal dit veel problemen kunnen veroorzaken in vorm van lekkages en/ of vorstschade. Het is dan ook belangrijk om het dak van uw woning goed te onderhouden. Het onderhoud van het dak bestaat uit het periodiek controleren van de staat van uw dak maar ook het reinigen hiervan is belangrijk. Opgehoopt vuil, algen en mosvorming kunnen immers veel overlast veroorzaken! Mossen en algen kunnen zich veel minder goed hechten aan een gereinigd dak.

De werkzaamheden die we uitvoeren bij het reinigen van het dak

Dak123 is gespecialiseerd in een veelzijdigheid aan dakwerkzaamheden. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor onderhoudswerkzaamheden aan het dak, waar het reinigen van het dak onder valt. We kunnen bij het reinigen van het dak diverse werkzaamheden voor u uitvoeren:

  • Het verwijderen van vuil en aanslag. Hiervoor kunnen we diverse reinigingstechnieken toepassen.
  • Het ontmossen van het dak (bij ongeglazuurde dakpannen). Dit is van belang omdat de wortels van mossen in de dakpannen kunnen dringen waardoor dakpannen poreus kunnen worden. Hierdoor kan er vocht in de dakpannen dringen en kunnen er vochtproblemen en/of vorstschade ontstaan.
  • Het impregneren van daken. Door een kleurloze vloeistof aan te brengen over de dakpannen wordt het dak beter beschermd tegen invloeden van water en vuil. Deze vloeistof dringt diep door tot in alle poriën van het dak.
  • Het coaten van daken. Met het coaten van daken kan er een nieuwe kleurstelling krijgen en kan er een volledig nieuwe uitstraling aan het dak gegeven worden.
  • Dakgoot en regenpijp reiniging. Dakgoten en regenpijpen zorgen ervoor dat overtollig water op een snelle- en efficiënte manier worden afgevoerd. Als deze verstopt zijn, zal het water een “eigen weg zoeken” en op ongewenste plaatsen komen. Hierdoor kunnen lekkageproblemen ontstaan.

Wanneer een dak laten reinigen?

Het is dus zeker verstandig om het dak periodiek te laten reinigen. Met periodiek bedoelen we eens per jaar. Er is géén specifieke maand aan te wijzen als de beste periode om een dak te laten reinigen. In de herfst en de winterperiode is er wel sprake van veel vallend blad en meer mosvorming. Het is daarom een goede keuze om een dak voor of net na deze periode te laten reinigen.

Veel mensen kiezen ervoor om deze werkzaamheden te laten uitvoeren in combinatie met andere onderhoudsklussen aan het dak. Uiteraard is dit ook mogelijk om dit soort afspraken met Dak123 te maken. Daarnaast houden we ook een oogje in het zeil met betrekking de staat van het dak. Als we iets constateren wat gerepareerd moet worden, delen we u dit uiteraard mede en vertellen we uiteraard ook meteen hoe dit voor u kunnen realiseren.

Onze vakmensen hebben de kennis en kunde om ieder dak op de gewenste manier te reinigen. Het maakt voor ons geen verschil of u een schuin- of plat dak wilt laten reinigen. Uiteraard bespreken we vooraf met u wat de beste keuzes hierin zijn en nemen we alle opties met u door. U bent dan ook van harte welkom om gebruik te maken van onze lange ervaring en uitstekende vakkennis op gebied van dakreiniging.

Dak123 om het dak van uw huis professioneel te laten reinigen

Heeft u interesse om vrijblijvend te informeren wat Dak123 voor u kan betekenen als u het dak van uw huis professioneel wilt laten reinigen? Neem dan gerust contact met ons op. We informeren u graag hoe wij in uw wensen kunnen voorzien. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor andere periodieke onderhoudswerkzaamheden aan het dak en hebben we de mogelijkheden om deze klussen in combinatie uit te voeren. Dak123 neemt opdrachten aan in heel Nederland.

Voor het reinigen

Na onze reiniging

Bel mij terug

Onze adviseurs bellen z.s.m. terug voor een vrijblijvend advies.

Bedankt voor uw bericht.
Er is iets fout gegaan. Zijn alle velden correct ingevuld?
Clemens van Os
Clemens van Os
30. Mei, 2022.
Duidelijk en vriendelijk contact.
Jikke Rabou
Jikke Rabou
9. Mei, 2022.
Regelen vooraf alles netjes, zijn mooi optijd en vriendelijk personeel. Dak123 is een fijn bedrijf met goede service. Alles perfect afgeleverd en het ziet er weer prachtig uit! Wij zijn helemaal tevreden en raden dak123 zeker aan.
TheKawasaki58
TheKawasaki58
4. Mei, 2022.

24/7 bereikbaar

Spoedservice is binnen 24 uur ter plaatsen!

Kom direct in contact: 0850 602 510