24/7 BEREIKBAAR

BEL DIRECT: 0850 602 510

24/7 BEREIKBAAR

BEL DIRECT: 0850 602 510

Dakreiniging laten verzorgen

Het intensief laten reinigen van het dak heeft meerdere voordelen. Het meest zichtbare voordeel van dakreiniging is dat het dak van de woning een mooie frisse uitstraling krijgt. Het belangrijkste voordeel is echter dat u door het dak te laten reinigen ervoor zorgt dat het dak een langere tijd in betere conditie blijft. Heeft u interesse om dakreiniging te laten verzorgen? Dan bent u bij Dak123 aan het juiste adres. Wij zorgen voor dakreiniging van letterlijk en figuurlijk het hoogste niveau.

Het belang om het dak van uw woning te laten reinigen

Het belang om het dak van uw woning te laten reinigen is groot. Dit is eenvoudig uit te leggen. Uw dak zorgt voor een beschermende waarde tegen alle (soms extreme) weersomstandigheden. Op het moment dat een dak mankementen gaat vertonen, zal dit veel problemen kunnen veroorzaken in vorm van lekkages en/ of vorstschade. Het is dan ook belangrijk om het dak van uw woning goed te onderhouden. Het onderhoud van het dak bestaat uit het periodiek controleren van de staat van uw dak maar ook het reinigen hiervan is belangrijk. Opgehoopt vuil, algen en mosvorming kunnen immers veel overlast veroorzaken! Mossen en algen kunnen zich veel minder goed hechten aan een gereinigd dak.

De werkzaamheden die we uitvoeren bij het reinigen van het dak

Dak123 is gespecialiseerd in een veelzijdigheid aan dakwerkzaamheden. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor onderhoudswerkzaamheden aan het dak, waar het reinigen van het dak onder valt. We kunnen bij het reinigen van het dak diverse werkzaamheden voor u uitvoeren:

  • Het verwijderen van vuil en aanslag. Hiervoor kunnen we diverse reinigingstechnieken toepassen.
  • Het ontmossen van het dak (bij ongeglazuurde dakpannen). Dit is van belang omdat de wortels van mossen in de dakpannen kunnen dringen waardoor dakpannen poreus kunnen worden. Hierdoor kan er vocht in de dakpannen dringen en kunnen er vochtproblemen en/of vorstschade ontstaan.
  • Het impregneren van daken. Door een kleurloze vloeistof aan te brengen over de dakpannen wordt het dak beter beschermd tegen invloeden van water en vuil. Deze vloeistof dringt diep door tot in alle poriën van het dak.
  • Het coaten van daken. Met het coaten van daken kan er een nieuwe kleurstelling krijgen en kan er een volledig nieuwe uitstraling aan het dak gegeven worden.
  • Dakgoot en regenpijp reiniging. Dakgoten en regenpijpen zorgen ervoor dat overtollig water op een snelle- en efficiënte manier worden afgevoerd. Als deze verstopt zijn, zal het water een “eigen weg zoeken” en op ongewenste plaatsen komen. Hierdoor kunnen lekkageproblemen ontstaan.

Wanneer een dak laten reinigen?

Het is dus zeker verstandig om het dak periodiek te laten reinigen. Met periodiek bedoelen we eens per jaar. Er is géén specifieke maand aan te wijzen als de beste periode om een dak te laten reinigen. In de herfst en de winterperiode is er wel sprake van veel vallend blad en meer mosvorming. Het is daarom een goede keuze om een dak voor of net na deze periode te laten reinigen.

Veel mensen kiezen ervoor om deze werkzaamheden te laten uitvoeren in combinatie met andere onderhoudsklussen aan het dak. Uiteraard is dit ook mogelijk om dit soort afspraken met Dak123 te maken. Daarnaast houden we ook een oogje in het zeil met betrekking de staat van het dak. Als we iets constateren wat gerepareerd moet worden, delen we u dit uiteraard mede en vertellen we uiteraard ook meteen hoe dit voor u kunnen realiseren.

Onze vakmensen hebben de kennis en kunde om ieder dak op de gewenste manier te reinigen. Het maakt voor ons geen verschil of u een schuin- of plat dak wilt laten reinigen. Uiteraard bespreken we vooraf met u wat de beste keuzes hierin zijn en nemen we alle opties met u door. U bent dan ook van harte welkom om gebruik te maken van onze lange ervaring en uitstekende vakkennis op gebied van dakreiniging.

Dak123 om het dak van uw huis professioneel te laten reinigen

Heeft u interesse om vrijblijvend te informeren wat Dak123 voor u kan betekenen als u het dak van uw huis professioneel wilt laten reinigen? Neem dan gerust contact met ons op. We informeren u graag hoe wij in uw wensen kunnen voorzien. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor andere periodieke onderhoudswerkzaamheden aan het dak en hebben we de mogelijkheden om deze klussen in combinatie uit te voeren. Dak123 neemt opdrachten aan in heel Nederland.

Voor het reinigen

Na onze reiniging

Bel mij terug

Onze adviseurs bellen z.s.m. terug voor een vrijblijvend advies.

Bedankt voor uw bericht.
Er is iets fout gegaan. Zijn alle velden correct ingevuld?
Annemiek Spoor
Annemiek Spoor
15. December, 2023.
Dak123 "Dakdekker van topkwaliteit! De diensten van deze professional hebben mijn verwachtingen overtroffen. Vanaf het eerste contact was de communicatie helder en transparant. Het team leverde niet alleen snel resultaat, maar ook van uitstekende kwaliteit. Hun vakmanschap en toewijding aan klanttevredenheid maken deze dakdekker een absolute aanrader. Betrouwbaar, efficiënt en met oog voor detail – precies wat je zoekt in een dakdekker."
Terrence H
Terrence H
5. November, 2023.
Ons volledige dak laten vernieuwen met nieuwe folie, panlatten en dakpannen. Platte daken volledig vernieuwd met bitumen en zinken afwerking. Zeer vriendelijk personeel onder leiding van vakman Rik.
Bart van Beek
Bart van Beek
3. November, 2023.
Perfect uitgevoerde werkzaamheden door Dak123. Zink dakgoot maatwerk en kilgoot aangepakt.
Lot
Lot
27. Oktober, 2023.
Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Toen het probleem met ons dak toch wat groter bleek dan vooraf bekend, bleven ze net zo lang totdat het opgelost was.
Cindy
Cindy
25. Oktober, 2023.
Prettige en professionele dakdekker. Hebben panlatten vervangen, folie en nieuwe pannen gelegd. Er wordt met je mee gedacht. Doordat het dak vóór het opmaken van de offerte ook echt nagelopen wordt zijn er geen verrassingen tijdens de uitvoering. Een aanrader.
Robert Veenendaal
Robert Veenendaal
23. Oktober, 2023.
Dak123 is, in het traject voor de werkzaamheden, zeer responsief bij vragen over de gang van zaken. We hadden een krappe deadline voor de uitvoerdatum, welke door Dak123 werd waargemaakt. Het geleverde werk, gevelbekleding van Keralit, is naar alle tevredenheid afgerond. Ondanks het zeer slechte weer, bleven de monteurs vrolijk en aan het werk. Bij een volgende klus, zal ik zeker weer van Dak123 gebruik maken.
Inge Valk
Inge Valk
13. Oktober, 2023.
Kan niet anders zeggen dan VAKWERK! Denken met je mee, nette en duidelijk offerte. Vriendelijke mannen, net werk en alles ook weer netjes opgeruimd en dat met deze regen.
Peter de Goede
Peter de Goede
9. Oktober, 2023.
Goed advies vooraf en goede service. We zijn heel tevreden ook over extra vragen en werkzaamheden tijdens de klus. Monteurs weten echt waar ze het over hebben. Moderne technieken en materialen.
Marion Rotteveel
Marion Rotteveel
4. Oktober, 2023.
Prima werk geleverd. Goede adviezen. Betrouwbaar.
Sjef Bexkens
Sjef Bexkens
1. Oktober, 2023.
Ik kan alleen maar zeggen dat ik super tevreden ben. Vriendelijke mannen, goede planning, hard gewerkt en alles netjes opgeruimd. Denken ook goed mee en communiceren goed.

24/7 bereikbaar

Spoedservice is binnen 24 uur ter plaatsen!

Kom direct in contact: 0850 602 510