24/7 BEREIKBAAR

BEL DIRECT: 0850 602 510

24/7 BEREIKBAAR

BEL DIRECT: 0850 602 510

Lichtkoepels laten vervangen of plaatsen

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf om lichtkoepels te laten vervangen of te laten plaatsen? Dan bent u bij Dak123 aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in de uitvoer van alle soorten dakwerkzaamheden. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor uitstekend vakmanschap in het laten vervangen of plaatsen van lichtkoepels. Dak123 staat in voor vakwerk van en op het hoogste niveau!

Keuzemogelijkheden bij het laten plaatsen van een lichtkoepel

Het laten plaatsen van een lichtkoepel biedt veel praktische voordelen. Het belangrijkste voordeel is uiteraard dat een daglichtkoepel een van de meest efficiënte manieren is om daglicht via een plat- of hellend dak binnen te krijgen. Dit hoeft niet ten koste te gaan van de isolatiewaarde van een ruimte, wat ons meteen brengt bij de eerste keuze die gemaakt moet worden als u een lichtkoepel laat plaatsen. U kunt immers kiezen voor een enkelwandige- of een dubbelwandige lichtkoepel.

Een enkelwandige daglichtkoepel is voordeliger in aanschaf maar biedt uiteraard minder isolerend vermogen dan een dubbelwandige optie. Dit is dan ook de reden dat veel mensen bij het laten plaatsen van een lichtkoepel op bijvoorbeeld het dak van een garage, schuur of een veranda kiezen voor een enkelwandige lichtkoepel maar bij de plaatsing van een lichtkoepel in een uitbouw of opbouw van een woning kiezen voor een dubbelwandig exemplaar. Dubbelwandige daglichtkoepels hebben immers een prima isolatiewaarde. Uiteraard kunnen de vakmensen van Dak123 u persoonlijk informeren wat voor u de beste keuze is. U bent van harte welkom om gebruik te maken van onze lange ervaring en uitstekende vakkennis op dit gebied. Uiteraard zullen onze vakmensen u ook wijzen op de mogelijkheden om voor een elektrisch bedienbare lichtkoepel te kiezen en de ventilatiemogelijkheden die in deze voorziening kunnen worden geïntegreerd.

Hoe gaat de plaatsing van een daglichtkoepel in z’n werk?

We kunnen een daglichtkoepel plaatsen in zowel een hellend- als een plat dak. Deze werkzaamheden kunnen we binnen één dag voor u uitvoeren. Hierbij maken we met de grootste zorg de benodigde ruimte om de lichtkoepel te kunnen plaatsen. Na de plaatsing van de koepel zorgen we voor een keurige afwerking om er een mooi waterdicht geheel van te maken. Onze vakmensen zullen de werkzaamheden met uiterste precisie uitvoeren. Dit is van groot belang om het ontstaan van lekkage te voorkomen. Dak123 staat in voor vakwerk op dit gebied. We bieden u dan ook met een gerust hart een garantieperiode van 10 jaar aan op onze werkzaamheden. Daarnaast werken we uitsluitend met materialen van een kwaliteit die aansluiten op onze normen. Alleen op deze manier kunnen we u garanderen dat u lang zorgeloos gebruik kunt maken van uw voorziening.

Lichtkoepels laten vervangen

U kunt Dak123 uiteraard ook benaderen om lichtkoepels te laten vervangen. Heeft u last van lekkage problemen in de directe omgeving van een lichtkoepel? Dan is het zeker goed om hier een vakman van Dak123 naar te laten kijken. We kijken graag met u mee of het mogelijk is om deze lekkage problemen te verhelpen door reparatiewerkzaamheden uit te voeren of dat het een betere keuze is om de lichtkoepel of lichtkoepels te laten vervangen. Ook in dat geval kunt u uiteraard gebruik maken van de diensten van de vakmensen van Dak123. Wij zorgen dat de oude lichtkoepel op een keurige manier verwijderd en afgevoerd wordt en dragen uiteraard ook zorg voor een vakkundige plaatsing van een nieuw exemplaar.

Daglichtkoepels laten vervangen of plaatsen door Dak123

Neem gerust contact op met Dak123 om te informeren naar onze mogelijkheden in het laten plaatsen of vervangen van daglichtkoepels. We maken graag tijd voor u vrij om uw wensen te bespreken en u inzicht te geven op welke manier we hierin kunnen voorzien. Dak123 neemt opdrachten aan van zowel particulieren- als professionele opdrachtgevers door heel Nederland. U kunt ons benaderen voor zowel nieuwbouw- als renovatie opdrachten. We kunnen het laten plaatsen of vervangen van daglichtkoepels uiteraard ook uitvoeren in combinatie met de andere dakwerkzaamheden die we aanbieden.

Bel mij terug

Onze adviseurs bellen z.s.m. terug voor een vrijblijvend advies.

Bedankt voor uw bericht.
Er is iets fout gegaan. Zijn alle velden correct ingevuld?

24/7 bereikbaar

Spoedservice is binnen 24 uur ter plaatsen!

Kom direct in contact: 0850 602 510