24/7 BEREIKBAAR

BEL DIRECT: 0850 602 510

24/7 BEREIKBAAR

BEL DIRECT: 0850 602 510

Dakgoot laten vervangen

Een dakgoot is essentieel om hemelwater op de meest efficiënte manier af te voeren. Het is dan ook zeker aan te raden om een dakgoot te laten vervangen als deze stuk is gegaan, om een andere reden aan vervanging toe is of nieuw moet worden geplaatst. Hiervoor kunt u uitstekend bij Dak123 terecht. Wij hebben een team van vakmensen voor u klaarstaan die gespecialiseerd zijn in dakwerkzaamheden. U kunt dan ook prima bij ons terecht voor het laten vervangen van dakgoten. Wij zorgen dat uw wensen hierin tot in de perfectie worden vervuld.

Vervanging van een dakgoot, wanneer is dit nodig?

Hoewel een dakgoot vaak gemaakt is van zeer slijtvaste materialen (kunststof, PVC of zink), zijn ook dakgoten aan slijtage onderhevig. Daarnaast kunnen er beschadigingen ontstaan als gevolg van weersomstandigheden zoals een zware storm. Kleine schades zijn vaak wel te repareren. Als dit echter esthetisch geen mooie oplossing is of de schade is te groot, zal vervanging van een dakgoot onvermijdelijk zijn. Dit is zeker aan te raden aangezien het water uit een lekkende dakgoot veel schade kan veroorzaken. Het is dan ook van groot belang om niet te lang te wachten met het laten uitvoeren van dit soort werkzaamheden.

De werkzaamheden die uitgevoerd worden bij het vervangen van dakgoten

De werkzaamheden die uitgevoerd worden bij het vervangen van dakgoten hangen voor een groot deel af van de ontstane situatie. De vakmensen van Dak123 zullen dan ook eerst een kijkje nemen bij de dakgoot om daarna hun bevindingen met u te bespreken en met u mee te denken wat voor u de beste oplossing is. Wij zullen alle opties met u doornemen en u adviseren wat de juiste keuze is. Het kan in sommige gevallen volstaan om een aantal delen van de dakgoot te vervangen, in andere gevallen zal het gehele systeem inclusief eventueel de betimmering (de houten boeidelen of boeilijsten) vervangen moeten worden. Onze vakmensen zullen uitsluitend werkzaamheden in overleg met u uitvoeren zodat u hierin achteraf nooit verrast zult worden.

Dak123 maakt uitsluitend gebruik van materialen van een kwaliteit waar we achterstaan. Op deze manier kunnen we het (letterlijk) hoge niveau van onze diensten garanderen. We bieden dan ook met een gerust hart een garantie van maar liefst 10 jaar op onze werkzaamheden aan.

Dakgoten laten vervangen door Dak123 

Heeft u interesse om vrijblijvend met ons af te stemmen wat Dak123 voor u kan betekenen als u een of meer dakgoten van uw woning wilt laten vervangen? Neem dan gerust contact met ons op. We informeren u graag hoe we kunnen voorzien in uw wensen. Uiteraard behoort het tot de mogelijkheden om het laten vervangen van dakgoten te combineren met andere dakwerkzaamheden die we aanbieden. Dak123 neemt opdrachten aan in heel Nederland. U kunt ons benaderen voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten. We vervangen of onderhouden niet alleen dakgoten maar kunnen ook volledig nieuwe systemen voor u plaatsen.

Bel mij terug

Onze adviseurs bellen z.s.m. terug voor een vrijblijvend advies.

Bedankt voor uw bericht.
Er is iets fout gegaan. Zijn alle velden correct ingevuld?

24/7 bereikbaar

Spoedservice is binnen 24 uur ter plaatsen!

Kom direct in contact: 0850 602 510