24/7 BEREIKBAAR

BEL DIRECT: 0850 602 510

24/7 BEREIKBAAR

BEL DIRECT: 0850 602 510

Stormschade aan het dak laten repareren

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat snel voor u klaar staat om stormschade aan het dak te laten repareren? Dan bent u bij Dak123 aan het juiste adres. Ons team bestaat uit vakmensen die zich gespecialiseerd hebben in alle vormen van dakwerkzaamheden. We staan dan ook in voor een snelle- en vakkundige reparatie van stormschades aan het dak. Maak gerust gebruik van tientallen jaren ervaring en een uitstekende vakkennis op gebied van dakwerkzaamheden.

Reparaties van stormschade aan het dak

Er zijn veel zaken waar we controle op uit kunnen oefenen maar helaas kunnen we dit niet op het weer. Het komt dan ook regelmatig voor dat weersinvloeden zoals een zware storm veel schade veroorzaakt. Vooral stormschade aan daken komt regelmatig voor. Hierbij kunt u denken aan afgewaaide dakpannen tot volledige delen van het dak. Het is zeker niet aan te raden om zelf de reparaties van stormschade aan het dak uit te voeren. Het is immers van belang dat dit op de juiste wijze gebeurt om erger te voorkomen. De vakmensen van Dak123 staan dan ook binnen 24 uur voor u klaar. Dak123 heeft een spoedservice omdat we begrijpen dat de schade aan uw dak op een snelle en vakkundige manier moet worden opgelost.

Dit zijn de stappen die u moet zetten bij schade door storm aan het dak

Het is goed om u te realiseren dat u een aantal stappen moet zetten bij schade door storm aan het dak. Het is allereerst van belang om de schade goed te observeren. Dit is niet alleen van belang om de schade zelf op te nemen maar ook om vast te stellen of er gevaarlijke situaties zijn ontstaan. Het is hierbij aan te raden om een groot aantal gedetailleerde foto’s te maken. Deze foto’s zijn bewijsmaterialen die gebruikt kunnen worden om aanspraak te maken op een uitkering van de verzekering. Een inboedelverzekering dekt stormschade vanaf minimaal windkracht 7. Daarna is het van belang om de verzekeringsmaatschappij in te lichten en een professioneel dakbedrijf in te schakelen. Deze laatste stap heeft u al gezet door deze pagina te bekijken. Het team van Dak123 staat voor u klaar om u verder te helpen.

Dak123 voor een snelle- en professionele service bij stormschade aan daken

Zoals aangegeven staat Dak123 voor u klaar voor een snelle- en professionele service bij stormschade aan daken. We hebben de kennis en kunde in huis om zowel hellende- als platte daken ongeacht de hoogte) voor u te repareren. We zullen eerst samen met u de schade in kaart brengen en u informeren hoe we deze schade voor u kunnen repareren. Wij hechten hier veel waarde aan omdat we geen werkzaamheden zonder uw toestemming uitvoeren. Hiermee voorkomen we vervelende verrassingen of misverstanden achteraf.

Als u akkoord gaat met ons voorstel gaan we de werkzaamheden in gang zetten. We streven ernaar om alle werkzaamheden zo snel mogelijk voor u uit te voeren. Als dit door omstandigheden niet lukt, omdat er bijvoorbeeld materialen niet voorhanden zijn, denken we uiteraard met u mee over een tijdelijke oplossing. Dak123 staat immers niet alleen bekend om vakwerk van hoog niveau maar ook om een perfecte service.

Is er stormschade aan uw dak ontstaan?

Dak123 is 24/7 bereikbaar!

Bel ons direct op nummer 06-19559858

Wij staan snel voor u klaar met een snelle- en vakkundige service

Stormschade aan het dak voorkomen

Ondanks dat we de weersomstandigheden niet in de hand hebben, kunnen we wel stappen ondernemen om stormschade aan het dak zoveel mogelijk te voorkomen. In veel gevallen ontstaat stormschade door gebrek aan onderhoud om het niet uitvoeren van een periodieke controle van het dak. Hierdoor kunnen er zwakke plekken aan het dak ontstaan die niet bestand zijn tegen extreme weersinvloeden. Uiteraard kunnen de vakmensen van Dak123 ook deze onderhoudswerkzaamheden of de periodieke controle van het dak uitvoeren. Voorkomen is in dit geval een veel betere keuze dan genezen. Neem gerust contact met ons op om te informeren naar onze mogelijkheden hierin.

Bel mij terug

Onze adviseurs bellen z.s.m. terug voor een vrijblijvend advies.

Bedankt voor uw bericht.
Er is iets fout gegaan. Zijn alle velden correct ingevuld?

24/7 bereikbaar

Spoedservice is binnen 24 uur ter plaatsen!

Kom direct in contact: 0850 602 510