24/7 BEREIKBAAR

BEL DIRECT: 0850 602 510

24/7 BEREIKBAAR

BEL DIRECT: 0850 602 510

Dakramen laten plaatsen of vervangen

Bent u op zoek naar vakmanschap om dakramen te laten plaatsen of vervangen? Dan bent u bij Dak123 aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in een veelzijdigheid aan dakwerkzaamheden waaronder het plaatsen of vervangen van dakramen. Wij staan in voor vakwerk van (en op) het hoogste niveau.

Wanneer een dakraam laten plaatsen?

Het laten plaatsen van een dakraam is een prima keuze als u behoefte heeft aan meer natuurlijke lichtinval op de zolderverdieping. Dit is bijvoorbeeld een keuze als u op zolder een extra kamer wilt maken of van de bovenverdieping een praktische hobbyruimte wilt maken. Dak123 plaatst uitsluitend dakramen van vooraanstaande merken om u te kunnen garanderen dat deze voorzieningen niet ten koste gaat van bijvoorbeeld de isolatiewaarde van uw woning. Het is bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor HR++ glas voor een betere isolatie. Daarnaast plaatsen we uiteraard de dakramen voor u volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Onze vakmensen hebben tientallen jaren ervaring op dit gebied en staan in voor uitstekend vakmanschap. We bieden u dan ook met een gerust hart een garantieperiode van maar liefst 10 jaar aan.

Veelzijdige keuzemogelijkheden bij het laten plaatsen van een dakraam

Dak123 staat bekend om het leveren van uitstekend vakwerk en het bieden van een perfecte service. Dit laatste merkt u direct als u bij ons aangeven hebt interesse te hebben in onze diensten met betrekking tot het laten plaatsen van een dakraam. Onze vakmensen maken dan graag tijd voor u vrij om de veelzijdige mogelijkheden hierin te bespreken. Allereerst kunt u kiezen voor een raam dat in het dak wordt geïntegreerd of voor het plaatsen van een compleet nieuw (houten- of kunststof dakkapel. Daarnaast kunt onder andere de keuze maken tussen wentelende dakvensters (ook wel tuimelramen genoemd) of valramen. Tevens is er de keuze met betrekking tot de materialen waar de ramen van gemaakt worden waarbij hout, kunststof en aluminium de meest gekozen opties zijn. Tot slot informeren we u graag over de ventilatiemogelijkheden van de voorziening.

Uiteraard zullen we u uitgebreid informeren over alle mogelijkheden en met u meedenken wat voor u de beste optie is. Daarnaast bent u natuurlijk van harte welkom om al uw vragen over dakramen aan ons te stellen. De vakmensen van Dak123 staan altijd voor u klaar met vakkundig en vooral eerlijk advies.

Plaatsing van dakramen in een schuin- of plat dak

U kunt bij Dak123 terecht voor zowel plaatsing van dakramen in een schuin (bitumen) dak als in platte daken die voorzien zijn van dakpannen. We kunnen hierbij het dakraam zowel van binnenuit als van buitenaf plaatsen. Bij het plaatsen van dakramen op een schuin dak, zullen we de dakpannen verwijderen en het dakbeschot tussen de balken weghalen om ruimte voor het raam of een complete dakkapel te creëren. Uiteraard zorgen we dat dit op de meest nauwkeurige manier gebeurt om te voorkomen dat er kieren en gaten ontstaan. Bij plaatsing van dakramen in een plat dak moeten we uiteraard eerst het dakleer tussen de balken verwijderen voordat we het dakbeschot tussen de balken kunnen weghalen. Na het plaatsen van het dakraam zal een nieuw dakleer tegen de opstaande rand van een dakraam gebrand moeten worden om een waterdichte constructie te vervaardigen. Hoewel het plaatsen van een dakraam specialistisch werk is en geen eenvoudige taak is, kunnen de werkzaamheden binnen een dag worden uitgevoerd.

Dakramen laten vervangen

U kunt Dak123 uiteraard ook benaderen om dakramen te laten vervangen. Merkt u dat u dat er lekkages ter hoogte van een dakraam ontstaan of heeft deze voorziening niet meer de gewenste uitstraling? Dan is het een prima keuze om hier een vakman van Dak123 naar te laten kijken. We informeren u graag of we de lekkage kunnen verhelpen door reparatiewerkzaamheden uit te voeren of dat het een betere keuze is om het dakraam of de dakramen te laten vervangen.

Dak123 voor het laten plaatsen of vervangen van dakramen

Neem gerust contact op met Dak123 om te informeren naar onze mogelijkheden in het laten plaatsen of vervangen van dakramen. We maken graag tijd voor u vrij om uw wensen te bespreken en u inzicht te geven op welke manier we hierin kunnen voorzien. Dak123 neemt opdrachten aan van zowel particulieren- als professionele opdrachtgevers door heel Nederland. U kunt ons benaderen voor zowel nieuwbouw- als renovatieopdrachten. We kunnen het laten plaatsen of vervangen van dakramen uiteraard ook uitvoeren in combinatie met de andere dakwerkzaamheden die we aanbieden.

Dakraam voor vervangen

Dakraam na vervangen

Bel mij terug

Onze adviseurs bellen z.s.m. terug voor een vrijblijvend advies.

Bedankt voor uw bericht.
Er is iets fout gegaan. Zijn alle velden correct ingevuld?
Clemens van Os
Clemens van Os
30. Mei, 2022.
Duidelijk en vriendelijk contact.
Jikke Rabou
Jikke Rabou
9. Mei, 2022.
Regelen vooraf alles netjes, zijn mooi optijd en vriendelijk personeel. Dak123 is een fijn bedrijf met goede service. Alles perfect afgeleverd en het ziet er weer prachtig uit! Wij zijn helemaal tevreden en raden dak123 zeker aan.
TheKawasaki58
TheKawasaki58
4. Mei, 2022.

24/7 bereikbaar

Spoedservice is binnen 24 uur ter plaatsen!

Kom direct in contact: 0850 602 510