24/7 BEREIKBAAR

BEL DIRECT: 0850 602 510

24/7 BEREIKBAAR

BEL DIRECT: 0850 602 510

Dakramen laten plaatsen of vervangen

Bent u op zoek naar vakmanschap om dakramen te laten plaatsen of vervangen? Dan bent u bij Dak123 aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in een veelzijdigheid aan dakwerkzaamheden waaronder het plaatsen of vervangen van dakramen. Wij staan in voor vakwerk van (en op) het hoogste niveau.

Wanneer een dakraam laten plaatsen?

Het laten plaatsen van een dakraam is een prima keuze als u behoefte heeft aan meer natuurlijke lichtinval op de zolderverdieping. Dit is bijvoorbeeld een keuze als u op zolder een extra kamer wilt maken of van de bovenverdieping een praktische hobbyruimte wilt maken. Dak123 plaatst uitsluitend dakramen van vooraanstaande merken om u te kunnen garanderen dat deze voorzieningen niet ten koste gaat van bijvoorbeeld de isolatiewaarde van uw woning. Het is bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor HR++ glas voor een betere isolatie. Daarnaast plaatsen we uiteraard de dakramen voor u volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Onze vakmensen hebben tientallen jaren ervaring op dit gebied en staan in voor uitstekend vakmanschap. We bieden u dan ook met een gerust hart een garantieperiode van maar liefst 10 jaar aan.

Veelzijdige keuzemogelijkheden bij het laten plaatsen van een dakraam

Dak123 staat bekend om het leveren van uitstekend vakwerk en het bieden van een perfecte service. Dit laatste merkt u direct als u bij ons aangeven hebt interesse te hebben in onze diensten met betrekking tot het laten plaatsen van een dakraam. Onze vakmensen maken dan graag tijd voor u vrij om de veelzijdige mogelijkheden hierin te bespreken. Allereerst kunt u kiezen voor een raam dat in het dak wordt geïntegreerd of voor het plaatsen van een compleet nieuw (houten- of kunststof dakkapel. Daarnaast kunt onder andere de keuze maken tussen wentelende dakvensters (ook wel tuimelramen genoemd) of valramen. Tevens is er de keuze met betrekking tot de materialen waar de ramen van gemaakt worden waarbij hout, kunststof en aluminium de meest gekozen opties zijn. Tot slot informeren we u graag over de ventilatiemogelijkheden van de voorziening.

Uiteraard zullen we u uitgebreid informeren over alle mogelijkheden en met u meedenken wat voor u de beste optie is. Daarnaast bent u natuurlijk van harte welkom om al uw vragen over dakramen aan ons te stellen. De vakmensen van Dak123 staan altijd voor u klaar met vakkundig en vooral eerlijk advies.

Plaatsing van dakramen in een schuin- of plat dak

U kunt bij Dak123 terecht voor zowel plaatsing van dakramen in een schuin (bitumen) dak als in platte daken die voorzien zijn van dakpannen. We kunnen hierbij het dakraam zowel van binnenuit als van buitenaf plaatsen. Bij het plaatsen van dakramen op een schuin dak, zullen we de dakpannen verwijderen en het dakbeschot tussen de balken weghalen om ruimte voor het raam of een complete dakkapel te creëren. Uiteraard zorgen we dat dit op de meest nauwkeurige manier gebeurt om te voorkomen dat er kieren en gaten ontstaan. Bij plaatsing van dakramen in een plat dak moeten we uiteraard eerst het dakleer tussen de balken verwijderen voordat we het dakbeschot tussen de balken kunnen weghalen. Na het plaatsen van het dakraam zal een nieuw dakleer tegen de opstaande rand van een dakraam gebrand moeten worden om een waterdichte constructie te vervaardigen. Hoewel het plaatsen van een dakraam specialistisch werk is en geen eenvoudige taak is, kunnen de werkzaamheden binnen een dag worden uitgevoerd.

Dakramen laten vervangen

U kunt Dak123 uiteraard ook benaderen om dakramen te laten vervangen. Merkt u dat u dat er lekkages ter hoogte van een dakraam ontstaan of heeft deze voorziening niet meer de gewenste uitstraling? Dan is het een prima keuze om hier een vakman van Dak123 naar te laten kijken. We informeren u graag of we de lekkage kunnen verhelpen door reparatiewerkzaamheden uit te voeren of dat het een betere keuze is om het dakraam of de dakramen te laten vervangen.

Dak123 voor het laten plaatsen of vervangen van dakramen

Neem gerust contact op met Dak123 om te informeren naar onze mogelijkheden in het laten plaatsen of vervangen van dakramen. We maken graag tijd voor u vrij om uw wensen te bespreken en u inzicht te geven op welke manier we hierin kunnen voorzien. Dak123 neemt opdrachten aan van zowel particulieren- als professionele opdrachtgevers door heel Nederland. U kunt ons benaderen voor zowel nieuwbouw- als renovatieopdrachten. We kunnen het laten plaatsen of vervangen van dakramen uiteraard ook uitvoeren in combinatie met de andere dakwerkzaamheden die we aanbieden.

Dakraam voor vervangen

Dakraam na vervangen

Bel mij terug

Onze adviseurs bellen z.s.m. terug voor een vrijblijvend advies.

Bedankt voor uw bericht.
Er is iets fout gegaan. Zijn alle velden correct ingevuld?
Annemiek Spoor
Annemiek Spoor
15. December, 2023.
Dak123 "Dakdekker van topkwaliteit! De diensten van deze professional hebben mijn verwachtingen overtroffen. Vanaf het eerste contact was de communicatie helder en transparant. Het team leverde niet alleen snel resultaat, maar ook van uitstekende kwaliteit. Hun vakmanschap en toewijding aan klanttevredenheid maken deze dakdekker een absolute aanrader. Betrouwbaar, efficiënt en met oog voor detail – precies wat je zoekt in een dakdekker."
Terrence H
Terrence H
5. November, 2023.
Ons volledige dak laten vernieuwen met nieuwe folie, panlatten en dakpannen. Platte daken volledig vernieuwd met bitumen en zinken afwerking. Zeer vriendelijk personeel onder leiding van vakman Rik.
Bart van Beek
Bart van Beek
3. November, 2023.
Perfect uitgevoerde werkzaamheden door Dak123. Zink dakgoot maatwerk en kilgoot aangepakt.
Lot
Lot
27. Oktober, 2023.
Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Toen het probleem met ons dak toch wat groter bleek dan vooraf bekend, bleven ze net zo lang totdat het opgelost was.
Cindy
Cindy
25. Oktober, 2023.
Prettige en professionele dakdekker. Hebben panlatten vervangen, folie en nieuwe pannen gelegd. Er wordt met je mee gedacht. Doordat het dak vóór het opmaken van de offerte ook echt nagelopen wordt zijn er geen verrassingen tijdens de uitvoering. Een aanrader.
Robert Veenendaal
Robert Veenendaal
23. Oktober, 2023.
Dak123 is, in het traject voor de werkzaamheden, zeer responsief bij vragen over de gang van zaken. We hadden een krappe deadline voor de uitvoerdatum, welke door Dak123 werd waargemaakt. Het geleverde werk, gevelbekleding van Keralit, is naar alle tevredenheid afgerond. Ondanks het zeer slechte weer, bleven de monteurs vrolijk en aan het werk. Bij een volgende klus, zal ik zeker weer van Dak123 gebruik maken.
Inge Valk
Inge Valk
13. Oktober, 2023.
Kan niet anders zeggen dan VAKWERK! Denken met je mee, nette en duidelijk offerte. Vriendelijke mannen, net werk en alles ook weer netjes opgeruimd en dat met deze regen.
Peter de Goede
Peter de Goede
9. Oktober, 2023.
Goed advies vooraf en goede service. We zijn heel tevreden ook over extra vragen en werkzaamheden tijdens de klus. Monteurs weten echt waar ze het over hebben. Moderne technieken en materialen.
Marion Rotteveel
Marion Rotteveel
4. Oktober, 2023.
Prima werk geleverd. Goede adviezen. Betrouwbaar.
Sjef Bexkens
Sjef Bexkens
1. Oktober, 2023.
Ik kan alleen maar zeggen dat ik super tevreden ben. Vriendelijke mannen, goede planning, hard gewerkt en alles netjes opgeruimd. Denken ook goed mee en communiceren goed.

24/7 bereikbaar

Spoedservice is binnen 24 uur ter plaatsen!

Kom direct in contact: 0850 602 510