Dakisolatie

Dakisolatie aan een plat dak of pannendaken laten aanbrengen, loont letterlijk de moeite. Op het moment dat een dak niet goed geïsoleerd is, gaat er immers veel warmte verloren. Hierbij kunt u gerust denken aan 30% warmteverlies!

Lees meer

Dakgoot vervangen

Een dakgoot is essentieel om hemelwater op de meest efficiënte manier af te voeren. Het is dan ook zeker aan te raden om een dakgoot te laten vervangen als deze stuk is gegaan, om een andere reden aan vervanging toe is of nieuw moet worden geplaatst.

Lees meer

Dakinspectie uitvoeren

Het dak van uw woning biedt u bescherming tegen alle (soms zelfs extreme) weersomstandigheden. Het is dus belangrijk om een goed dak boven uw hoofd te hebben. Deze garantie heeft u echter alleen als u de benodigde zorg aan het dak geeft.

Lees meer

Dakpannen vervangen

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd dakbedrijf om dakpannen te laten vervangen? Dan bent u bij Dak123 aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in een grote diversiteit aan dakwerkzaamheden. Ons team van vakmensen draagt graag zorg voor een goed dak boven uw hoofd!

Lees meer

Dakramen plaatsen of vervangen

Bent u op zoek naar vakmanschap om dakramen te laten plaatsen of vervangen? Dan bent u bij Dak123 aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in een veelzijdigheid aan dakwerkzaamheden waaronder het plaatsen of vervangen van dakramen.

Lees meer

24/7

BEREIKBAAR

BEL DIRECT: 0850 602 510

Dakreiniging verzorgen

Het intensief laten reinigen van het dak heeft meerdere voordelen. Het meest zichtbare voordeel van dakreiniging is dat het dak van de woning een mooie frisse uitstraling krijgt. Het belangrijkste voordeel is echter dat u door het dak te laten reinigen ervoor zorgt dat het dak een langere tijd in betere conditie blijft.

Lees meer

Keralit plaatsen

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf om keralit te laten plaatsen? Dan bent u bij Dak123 aan het juiste adres. Wij hebben een team van vakmensen voor u klaarstaan die zich gespecialiseerd hebben in de uitvoer van alle soorten dakwerkzaamheden.

Lees meer

Koepels vervangen of plaatsen

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf om lichtkoepels te laten vervangen of te laten plaatsen? Dan bent u bij Dak123 aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in de uitvoer van alle soorten dakwerkzaamheden.

Lees meer

Nokvorsten vervangen of renoveren

Dak123 is gespecialiseerd in de uitvoer van een grote diversiteit aan dakwerkzaamheden. Als u op zoek bent naar een professioneel bedrijf om nokvorsten te laten vervangen of renoveren, bent u dan ook bij ons aan het juiste adres.

Lees meer

Platdak vervangen voor bitumen dakbedekking

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf om een plat dak te laten vervangen? Dan bent u bij Dak123 aan het juiste adres. Wij beschikken over een team van vakmensen die zich hebben gespecialiseerd in een grote diversiteit aan dakwerkzaamheden.

Lees meer

24/7

BEREIKBAAR

BEL DIRECT: 0850 602 510

Stormschade laten repareren

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat snel voor u klaar staat om stormschade aan het dak te laten repareren? Dan bent u bij Dak123 aan het juiste adres. Ons team bestaat uit vakmensen die zich gespecialiseerd hebben in alle vormen van dakwerkzaamheden.

Lees meer

Bel mij terug

Onze adviseurs bellen z.s.m. terug voor een vrijblijvend advies.

Bedankt voor uw bericht.
Er is iets fout gegaan. Zijn alle velden correct ingevuld?
Clemens van Os
Clemens van Os
30. Mei, 2022.
Duidelijk en vriendelijk contact.
Jikke Rabou
Jikke Rabou
9. Mei, 2022.
Regelen vooraf alles netjes, zijn mooi optijd en vriendelijk personeel. Dak123 is een fijn bedrijf met goede service. Alles perfect afgeleverd en het ziet er weer prachtig uit! Wij zijn helemaal tevreden en raden dak123 zeker aan.
TheKawasaki58
TheKawasaki58
4. Mei, 2022.

24/7 bereikbaar

Spoedservice is binnen 24 uur ter plaatsen!

Kom direct in contact: 0850 602 510