Project Description

Welkom Bij Dak123.

Heeft u een oudere woning met een al even oude schoorsteen? Merkt u op dat uw schoorsteen niet meer correct functioneert of dat er door de jaren heen schade aan bijvoorbeeld het metselwerk is ontstaan welke moet worden hersteld? Blijkt uit onderzoek dat de kosten voor het herstellen van de schade veel te hoog zouden oplopen waardoor de bestaande schoorsteen vervangen een veel interessanter alternatief is? In al deze verschillende gevallen zult u graag een goed beeld willen hebben van de mogelijkheden evenals de kosten met betrekking tot het vervangen van uw bestaande schoorsteen. Wanneer u op zoek bent naar dergelijke informatie bent u op deze pagina alvast aan het juiste adres.

Door Het Hele Land!

Gratis Dakinspectie!

30 jaar werkervaring!

MEER INFORMATIE NODIG?

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Ons team is voorzien van alle kennis om jouw wensen waar te kunnen maken.

Ik ben zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. De klus is netjes gedaan door vriendelijke mensen die verstand hebben van hun werk.

Mevr Blokker

Afspraken werden goed nagekomen, er werd goed met ons meegedacht. Er werd keurig werk afgeleverd. Nette en beleefde communicatie. Heel tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden.

Dhr Tromp

Er was snel iemand ter plaatsen en de lekkage is keurig opgelost

Dhr bert

Dankzij dak123 hebben we met bijna de gehele straat een mooie afspraak kunnen maken om ons te voorzien van nieuwe dakpannen, het ziet er netjes uit. We kunnen er weer een tijdje tegenaan.

Dhr van grinsven

Heeft u een vraag?
Stuur ons een bericht?

CONTACT ONS