Project Description

Welkom Bij Dak123.

Kauwen en andere vogels Kunnen een nest onder uw dakpannen maken en zo uw isolatie kapot pikken ze bevuilen gevels en stoepen, verstoppen afvoerpijpen, tasten gevels aan en verspreiden ziekten en parasieten. Er zouden zelfs dode ontbindende vogels onder uw dakpannen kunnen liggen als u er niet op tijd bij bent. En dat niet alleen, vogelnesten zijn broedplaatsen voor ongedierte zoals tapijt kevers, luizen, vlooien en mijten.

Door Het Hele Land!

Gratis Dakinspectie!

30 jaar werkervaring!

MEER INFORMATIE NODIG?

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Ons team is voorzien van alle kennis om jouw wensen waar te kunnen maken.

Ik ben zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. De klus is netjes gedaan door vriendelijke mensen die verstand hebben van hun werk.

Mevr Blokker

Afspraken werden goed nagekomen, er werd goed met ons meegedacht. Er werd keurig werk afgeleverd. Nette en beleefde communicatie. Heel tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden.

Dhr Tromp

Er was snel iemand ter plaatsen en de lekkage is keurig opgelost

Dhr bert

Dankzij dak123 hebben we met bijna de gehele straat een mooie afspraak kunnen maken om ons te voorzien van nieuwe dakpannen, het ziet er netjes uit. We kunnen er weer een tijdje tegenaan.

Dhr van grinsven

Heeft u een vraag?
Stuur ons een bericht?

CONTACT ONS