Project Description

Welkom Bij Dak123.

Nokvorstpannen zijn speciale pannen voor de nok van het dak.
Vooral bij oudere woningen zijn deze pannen vastgelegt met cement wat op den duur door de weersomstandigheden poreus wordt en gaat brokkelen.
Als dit gebeurt komt er vocht onder de pannen, dan komt dit vocht op het dakbeschot en panlatten waardoor deze op den duur gaan rotten.
Wij leggen de nokvorstpannen vast met flexim dakpannenpasta, deze pasta is stormvast, blijvend elastisch en doorstaat moeiteloos de extreemste weersomstandigeheden.
Deze flexim dakpannenpasta hebben wij in diverse kleuren.

Door Het Hele Land!

Gratis Dakinspectie!

30 jaar werkervaring!

MEER INFORMATIE NODIG?

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Ons team is voorzien van alle kennis om jouw wensen waar te kunnen maken.

Ik ben zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. De klus is netjes gedaan door vriendelijke mensen die verstand hebben van hun werk.

Mevr Blokker

Afspraken werden goed nagekomen, er werd goed met ons meegedacht. Er werd keurig werk afgeleverd. Nette en beleefde communicatie. Heel tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden.

Dhr Tromp

Er was snel iemand ter plaatsen en de lekkage is keurig opgelost

Dhr bert

Dankzij dak123 hebben we met bijna de gehele straat een mooie afspraak kunnen maken om ons te voorzien van nieuwe dakpannen, het ziet er netjes uit. We kunnen er weer een tijdje tegenaan.

Dhr van grinsven

Heeft u een vraag?
Stuur ons een bericht?

CONTACT ONS