Project Description

Welkom Bij Dak123.

De meeste coatings zijn transparant van kleur. Is je dak bedekt met golfplaten of dakpannen? Dan kan je ook een gekleurde dakcoating (mat, zijdeglans of hoogglans) overwegen. Elke kleur is in principe mogelijk. Vaak gekozen kleuren zijn bijvoorbeeld zwart, grijs (aluminium of antraciet), lichtrood en bordeaux.

Verder zijn er diverse coatings met speciale functies verkrijgbaar. Een voorbeeld is een flexibele rubber coating die extra bestand is tegen scheuren en grote temperatuurschommelingen. Voor poreuze daken (bijvoorbeeld betonpannen) bestaan er speciale vochtwerende coatings die diep in het materiaal indringen.

Door Het Hele Land!

Gratis Dakinspectie!

30 jaar werkervaring!

MEER INFORMATIE NODIG?

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Ons team is voorzien van alle kennis om jouw wensen waar te kunnen maken.

Ik ben zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. De klus is netjes gedaan door vriendelijke mensen die verstand hebben van hun werk.

Mevr Blokker

Afspraken werden goed nagekomen, er werd goed met ons meegedacht. Er werd keurig werk afgeleverd. Nette en beleefde communicatie. Heel tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden.

Dhr Tromp

Er was snel iemand ter plaatsen en de lekkage is keurig opgelost

Dhr bert

Dankzij dak123 hebben we met bijna de gehele straat een mooie afspraak kunnen maken om ons te voorzien van nieuwe dakpannen, het ziet er netjes uit. We kunnen er weer een tijdje tegenaan.

Dhr van grinsven

Heeft u een vraag?
Stuur ons een bericht?

CONTACT ONS